Despre

Competitia Romanian CSR Awards – editia 2021 isi propune sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de CSR ale companiilor din România implementate pe parcursul anului 2020.

Vor fi premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din Romania.

Evenimentul isi propune sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Responsabilitatii Sociale in Romania.

Perioada de inscriere in competitia Romanian CSR Awards 2021 incepe pe 26 Ianuarie si se incheie la data de 2 Martie! Pentru a inscrie proiecte in competitie compania trebuie sa completeze formularul aflat pe site-ul dedicat competitiei  – www.csrawards.ro la sectiunea Inscriere Proiect.

A doua etapa este reprezentata de JURIZARE.

CASTIGATORII vor fi anuntati in cadrul unei GALE care va avea loc in luna Aprilie, 2021.

Ne puteti contacta la: redactia [a] csrmedia.ro.

Inscrierea in competitia “Romanian CSR Awards” este GRATUITA si este dedicata exclusiv Companiilor si Fundatiilor Corporative.