Despre

Competitia Romanian CSR Awards – Gala Companiilor Sustenabile  –  Editia a XI-a isi propune sa aduca in prim-planul opiniei publice si sa puna in valoare proiectele, produsele si campaniile de Sustenabilitate si CSR ale companiilor din România implementate pe parcursul anului precedent.

Vor fi premiate acele proiecte, produse sau programe care au dus la imbunatatirea si chiar schimbarea in bine, pe termen lung, a calitatii vietii angajatilor, clientilor si comunitatilor din Romania.

Evenimentul isi propune sa aduca un plus de vizibilitate celor mai bune actiuni de Sustenabilitate si CSR, contribuind astfel la o mai buna cunoastere a domeniului Sustenabilitatii si Responsabilitatii Sociale in Romania.

Perioada de inscriere in competitia Romanian CSR Awards 2023 – Gala Companiilor Sustenabile incepe pe 25 Ianuarie si se incheie la data de 7 Martie! Pentru a inscrie proiecte in competitie compania trebuie sa completeze formularul aflat pe site-ul dedicat competitiei  – www.csrawards.ro la sectiunea Inscriere Proiect.

A doua etapa este reprezentata de JURIZARE.

CASTIGATORII vor fi anuntati in cadrul unei GALE care va avea loc in luna Aprilie, 2023.

Ne puteti contacta la: redactia [a] csrmedia.ro.

Inscrierea in competitia “Romanian CSR Awards” este GRATUITA si este dedicata exclusiv Companiilor si Fundatiilor Corporative.