JURIU – 2013

DANIELA CHIFAN

Daniela este Coordonator Programe de Finantare adresate organizatiilor societatii civile si intreprinderilor. Evaluator tehnic si financiar in cadrul unor instrumente financiare variate, precum PHARE, EEA Financial Mechanism, European Social Fund, CEE Trust.

RADU MEIROSU

Radu are o experienta de 8 ani in monitorizarea si evaluarea de proiecte. Din 2004 si pana in prezent a asistat peste 100 de organizatii neguvernamentale in implementarea proiectelor finantate prin programe destinate societatii civile, precum PHARE sau Fondul ONG (Mecanismul Financiar SEE).

ANDREEA SUMANU

Andreea este Formator in cadrul Centrului de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru copii si tineret – Bucuresti. Din aceasta postura, Andreea ajuta la incurajarea si stimularea creativitatii si initiativelor tinerilor, venind in intampinarea nevoilor comunitatii prin pregatirea tinerei generatii in ceea ce priveste constientizarea optiunilor pentru o cariera.

Andreea are o experienta de cinci ani ca Editor de Stiri de Televiziune, in ultimii ani activand in redactia Antena 3.

Intre anii 2005 – 2007 a activat in redactia agentiei de stiri Mediafax, ca Redactor monitorizare Radio-TV. Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si a unui master in Jurnalism si Relatii Publice, din cadrul Universitatii “Lucian Blaga” din Sibiu.

CRISTIAN CHINA-BIRTA

Blogger profesionist pe chinezu.eu. Initiator BlogalInitiative.ro, o agentie prin care deruleaza campanii pentru bloggeri. Antreprenor online, printre proiectele sale de nisa numarandu-se si blogdebere.ro, blogdefotografie.ro sau sportlocal.ro. De profesie jurnalist, are background in comunicarea politica si PR. Din 2005 lucrează doar pe cont propriu. Din 2007 s-a axat 100% pe social media, in special pe zona blogosferei.

SONIA CRISTINA STAN

Este absolventa a Facultatii de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei si a unui master de Devianta sociala, toate in cadrul Universitatii din Bucuresti.

De-a lungul carierei, Sonia a scris numeroase reportaje, anchete si interviuri pentru diverse ziare, precum: Evenimentul zilei, Flacara si Ziarul Financiar. Din 2000 a inceput o colaborare permanenta ca redactor la suplimentul cultural „Ziarul de Duminica“ al Ziarului Financiar. In prezent este cadru universitar la Facultatea de Jurnalism a Universitatii Spiru Haret din Bucuresti, unde preda „Presa scrisa“.

Este cunoscuta mai ales ca jurnalist cultural, in 2006 fiind nominalizata la premiile Freedom House, Tanarul Jurnalist al anului, editia a IX-a, sectiunea Cultura. Este – de asemenea – psihoterapeut, cu formare de baza in psihoterapie integrativa, membra a Asociatiei de Psihoterapie Integrativa (API).

MARIAN CRACIUN

Jurnalist de profesie, Marian a realizat in ultimii ani analize sectoriale si interviuri cu unii dintre cei mai important investitori si oameni de afaceri autohtoni. In ultimii patru ani a activat in cadrul Adevarul Holding, detinand functia de Redactor la Forbes Romania. Intre anii 2006 – 2009 a lucrat in trustul Realitatea Media, unde a ocupat postul de Redactor al departamentului economic . Ulterior a devenit Editor la Departamentul Companii, din cadrul Agentiei de Presa NewsIn, unde s-a ocupat de culegerea, scrierea si editarea informatiilor si materialelor jurnalistice despre companiile romanesti.

ALEXANDRU MOLEA

Formator si Project Manager acreditat CNFPA, Alexandru a livrat programe de training in diverse domenii, precum: Project Management, Vanzari, Leadership, Creativitate si Dezvoltare eficienta.

Alexandru face parte din echipa Beyound Youth Potential, formata din 20 tineri activi, energici si entuziasti, al caror slogan este “Dezvoltarea ta, impreuna!”. Printre proiectele desfasurate se numara Train & GO – o scoala de pregatire si instruire la nivel local in scopul de a aprofunda cunostinte din domenii de interes specifice: comunicare, vanzari si antreprenoriat. Alexandru se ocupa sa faciliteze accesul tinerilor la domenii de maxim interes pentru ei, cum ar fi marketing, project management, resurse umane sau advertising.

FLORIN GHINDA

Florin este educator de spirit si gandire pozitiva. Sustine acest demers prin programele sale educationale si prin platforma RomaniaPozitiva.ro, unde impreuna cu colegii sai promoveaza informatii de Bine despre Romania.

Florin este consultant in resurse umane si trainer. Are 10 ani de experieta ca trainer si 8 ani de experienta practica in resurse umane pentru echipe nationale si internationale. In 2012 Florin a dezvoltat si un program NOU de training/workshop de gandire pozitiva aplicata.

In prezent lucreaza in training si consultanta intr-o companie de servicii de training si consultanta de resurse umane, Pozitiv Resurse Umane. In acelasi timp, face parte din mai multe proiecte de training alaturi de Institutul Roman de Training, National Democratic Institute, roPot si o retea de consultanti de antreprenoriat social alaturi de NEEsT.