JURIU – 2017

ANGELA CRISTEA
Începând cu data de 1 ianuarie 2014, dna Angela Cristea a preluat funcția de șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România. Cu peste 20 de ani de experiență în managementul comunicării instituționale, dna Cristea a lucrat în România, Turcia și Egipt, iar începând cu anul 2010, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles. Dna Cristea a studiat economie, științe politice și afaceri europene. În 1993 a obținut titlul de Master în Filosofie, cu specializarea în relații internaționale, de la Universitatea din Amsterdam.

În anul 1993, dna Cristea a fost selectată pentru a configura echipa de presă și informare a noii reprezentanțe diplomatice a Comisiei Europene în România.

 

 


ZOLTÁN BERECZKI

Zoltán este Country Director în cadrul NESsT Romania, o organizație internaționala care sprijină înființarea și dezvoltarea întreprinderilor sociale. În ultimii ani a coordonat și dezvoltat portofoliul NESsT de întreprinderi sociale, oferindu-le atât sprijin financiar, cât si consultanță pentru a-și consolida afacerile.

Înainte de a lucra la NESsT, a activat în domeniul educației civice si dezvoltării economice, coordonând o serie de programe regionale ale societății civile din Romania, Serbia, Ungaria, Republica Moldova si Ucraina.

 

 

 


ELENA BADEA

Este pasionată de NLP, ține cursuri de psihologia vânzării și psihologia leadershipului. În anul 2016 a făcut pasul în antreprenoriat, după ce timp de 15 ani a condus departamentul de Marketing și Business Development al unei importante companii străine din România. In acest moment, Elena este Managing Partner la Valoria Business Solutions – o companie de training, consultanță și coaching

Elena Badea este absolventă a Universității “Politehnica” București, însă a construit o carieră de peste 23 de ani în marketing, vânzări și business development.

A coordonat 40 de cercetări privind mediul de business și antreprenorial din Romania și s-a implicat în programe de formare și coaching pentru manageri și oameni de afaceri, dar și în proiecte de responsabilitate socială și educație.

În ultimii trei ani a susținut peste 2500 de ore de cursuri atât în cadrul unor companii multinaționale, cât și în cadrul unor mari firme antreprenoriale românești.


FLORIN GHINDA
Florin este fondator RomaniaPozitiva, platforma de informatie si educatie pozitiva cu peste 20.000 de exemple de bine despre Romania de la peste 20 de autori inca din 2006.

Florin are peste 12 ani de experienta ca trainer pentru circa 7000 de participanti, iar domeniile de expertiza includ: solution thinking, antreprenoriat social, train the trainers, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selectie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.

 

 

 

 


DANIELA CHIFAN
Daniela este coordonator programe de finantare adresate companiilor si organizatiilor societatii civile. In prezent, este implicata in coordonarea a doua scheme de finantare din cadrul mecanismului financiar Norway Grants: Inovare Verde in Industrie si Munca Decenta si Dialog Tripartit.

Evaluator tehnic si financiar in cadrul unor instrumente financiare variate, precum Norway Grants, EEA Financial Mechanism, European Social Fund, CEE Trust, Phare.

 

 

 


 

CRISTIAN CHINA-BIRTA
Cristian este blogger pe cristianchinabirta.ro şi antreprenor online. De formaţie jurnalist, a trecut apoi de partea cealaltă a „baricadei” şi a lucrat în administraţie publică locală şi centrală, după care a devenit consultant în comunicare.
In 2007 a descoperit bloggingul şi a decis să meargă pe calea aceasta. Scrie pe blogul său personal cristianchinabirta.ro pentru despre social media, blogging şi antreprenoriat.

În 2011 a lansat si Blogal Initiative, o agenţie prin care desfăşoară campanii pentru bloggeri într-o modalitate inediată, care s-ar caracteriza prin „democratizarea” ofertei companiilor către bloggeri.
Din 2013 este implicat în Kooperativa.ro, care inseamna proiecte de nisa precum sportlocal.ro, blogdebere.ro, blogdefotografie.ro, blogdecafea.ro, blogdecinema.ro, taximetre.ro, toate reunite sub umbrela de brand Kooperativa 2.0, companie pe care o detine alaturi de Vlad Dulea.

 


DANIELA OANCEA

Daniela este absolventă a Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării. A început să lucreze ca reporter şi apoi ca redactor de ştiri externe la cele mai importante cotidiene naţionale, inclusiv Tineretul Liber, România Liberă şi Evenimentul Zilei.

Ea a continuat să lucreze ca Business Editor pentru Mediafax şi apoi ca redactor-şef la diferite publicaţii Business to Business, precum şi ca expert media în trei proiecte europene PHARE/SAPARD. În prezent este redactorul-şef al revistei CARIERE.

 

 

 


RADU MEIROSU
Radu are o experienta de 8 ani in monitorizarea si evaluarea de proiecte. Din 2004 si pana in prezent a asistat peste 100 de organizatii neguvernamentale in implementarea proiectelor finantate prin programe destinate societatii civile, precum PHARE sau Fondul ONG (Mecanismul Financiar SEE).

Radu are, de asemenea, o experienta de 10 ani in presa scrisa, semnand articole in ziare precum, Romania libera, Evenimentul zilei, Cotidianul.

Este fondatorul platformei online Comunicatedeafaceri.ro, dedicate promovarii comunicatelor de presa specifice mediului de afaceri din Romania.

 

 


IONUT SIBIAN

Ionuţ este director executiv la Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile (FDSC), una dintre cele mai influente organizaţii neguvernamentale din România. După aderarea României la Uniunea Europeană, Ionut Sibian a fost desemnat reprezentant al ţării noastre la Bruxelles, în cadrul Comitetului Economic Social European. În prealabil, Ionuţ a fost preşedintele Federaţiei Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Dezvoltare din România (FOND) şi membru al consiliului director din cadrul unor organizaţii neguvernamentale ce activează la nivel local şi european.

Are o experienţă de peste 14 ani în proiecte şi programe pentru societatea civilă, inclusiv în gestionarea de programe de finanţare pentru organizaţii neguvernamentale. În cadrul FDSC, Ionuţ este implicat inclusiv în strângerea de fonduri pentru programul de finanţare Fondul pentru Inovare Civică. Programul se adresează ONGurilor şi este realizat, în bună parte, din fonduri strânse de la companiile responsabile social.