Cum a fost? – 2013 (prima editie)

Teodora Pohoata - Star Storage“Felicitari pentru initiativa, felicitari pentru organizare si multumiri CSRmedia pentru ca ati avut aceasta idee, de a recunoaste si a recompensa prin premii programele de CSR din companii. Sigur ca scopul acestor programe este strict de a ajuta grupurile sociale care au nevoie de sprijin, insa aceste premii au venit ca o confirmare ca toate eforturile sunt apreciate, ceea ce este extrem de onorant si motivant. Speram sa continuati in fiecare an sa organizati aceasta gala, este foarte utila si din perspectiva ca macar o data pe an ne intalnim toti cei care avem preocupari in acest domeniu si este pentru noi toti o ocazie extraordinara de a schimba informatii, idei, pareri, care sa ne ajute in activitatea viitoare. Va multumim!” – Teodora Pohoata, Head of Marketing Star Storage.

Irina_Stoltz_IBM_RomaniaPrima editie a Romanian CSR Awards a fost asa cum banuiam. Cu profesionisti implicati in organizare, cu lume buna, vesela si mandra de ceea ce face pentru comunitate si, la final, dincolo de “coronite”, cu semnalele clare cum ca vom fi aceeasi – si poate chiar mai multi – si la cea de-a doua competitie din 2014. Ca si corporatie responsabila, ne simtim bine cand suntem pe podium, dar si mai bine ne simtim cand vedem cat de multi beneficiari impactam prin programele noastre, in special in cele ce sustin educatia, cum a fost si cel premiat si in care am pus si suflet si tehnologie gandita de specialisti internationali.” – Irina Stoltz, Corporate Citizenship & Corporate Affairs Specialist IBM Romania.

Sonia_Cristina_Stan_membru_al_Juriului“Unul dintre premiantii CSRmedia a fost intrebat de catre un coleg de-al meu jurat “de ce face ceea ce face?”. Era genul de intrebare care genereaza raspunsuri inerent sentimentale sau liricoide despre implicare, daruire, entuziasm. Raspunsul a venit descumpanitor: “Pentru ca acesta este job-ul meu”. Mie, una, mi-a placut. Cati dintre noi ne putem mandri ca am facut un job din a ne ajuta mai mica sau mai marea noastra comunitate? Chiar cand suntem platiti sa o facem. Si cine spune ca acest lucru ar exclude neaparat entuziasmul şi daruirea? La premiile CRSmedia, a fost cate un pic din cele doua: oameni firesti si limbaj necorporatist” – Sonia Cristina Stan, membra a juriului.

“CAlexandru Molea- BeMoreum arata locul in care se aduna toate persoanele din corporatii care isi dedica activitatea societatii? Exact asa cum a aratat miercuri seara la Cafe Godot la Gala Premiilor Romanian CSR Awards. Cu emotii, cu recunoasterea meritelor, cu oameni frumosi, deschisi si pregatiti sa faca si mai multe lucruri extraordinare impreuna, pentru Romania. Iar cand ma gandesc ca acesta a fost doar inceputul, parca mi se face pielea de gaina ca atunci cand am avut onoarea sa inmanez o parte din premii. Mult succes in continuare si sa ne vedem intr-un cadru la fel de bine organizat si calduros in viitor” – Alexandru Molea, membru al juriului.

Florin GHinda - RomaniaPozitiva“Apreciem initiativele unor organizatii de a produce Bine in comunitatile in care activeaza. Ne bucuram sa avem vesti pentru RomaniaPozitiva si felicitam initiativa CSR Media de a premia programele de responsabilitate sociala din Romania” – Florin Ghinda, membru al juriului.

 

 

“M-Ana Gate, Marketing Manager La Fantanaam bucurat ca am putut fi alaturi de oameni si companii carora le pasa de societatea in care traim. Am speranta ca anul viitor vom avea alaturi mult mai multe companii si proiecte de CSR dezvoltate pentru a schimba “Noi” ceva pentru oameni, daca altfel nu se poate” – Ana Gate, Marketing Manager La Fantana.

 

 

Felméri Erzsébet-CSR Coordinator MOL Romania

“Mi-a placut foarte mult initiativa. A fost pentru prima data cand eforturile de CSR ale companiilor au fost evidentiate direct si transparent, iar evenimentul a fost organizat foarte bine. Premiile pe care am avut onoarea sa le primim sunt o rasplata frumoasa a muncii noastre de zi si le dedicam societatii civile si voluntarilor care ne-au fost alaturi. Multumim juriului de profesionisti si felicitari organizatorilor, pentru ca au reusit sa faca sa ne simtim foarte bine, sa ne incarcam cu energie pozitiva” – Felméri Erzsébet, CSR Coordinator MOL Romania.

 

Raluca_Barbu_Social_Media_Coordinator_Piraeus_Bank_Romania

“M-am bucurat atat de mult de invitatie si de evenimentul in sine incat imi este greu sa decid care sunt primele lucruri de spus. Ce mi-a placut in seara galei? Organizarea, juriul, proiectele inscrise, invitatii si marea dorinta de a face tot mai mult pentru  industria CSR. Ce mi-a placut si mai mult? Promisiunea ca acest prim eveniment va continua si in anii viitori. Multumim CSRmedia!” – Raluca Barbu, Social Media Coordinator Piraeus Bank Romania.

 

 

Veronica Dogaru - CSR Manager Orange Romania“M-a surprins atmosfera extrem de relaxata, de deschisa, energia pe care am simtit-o acolo. Clar nu a fost “just another gala” si m-a impresionat bucuria sincera pe care am vazut-o pe fetele castigatorilor. Vazand cu cine am intrat in competitive, calitatea programelor, m-am bucurat cu atat mai mult de premiul pe care l-am primit noi. Multumim inca odata pentru votul de incredere!” – Veronica Dogaru, CSR Manager Orange Romania.

 

 

Camelia_Dinica_Manager PR&Comunicare_Lindab_Romania“Curiozitate, simplitate si mandrie. Acestea sunt sentimentele care m-au incercat in seara Galei Romanian CSR Awards. Eram curioasa sa intalnesc “comunitatea oamenilor de bine”, despre care am descoperit cu bucurie ca este caracterizata de simplitate. Si am simtit ca fiecare dintre sufletele minunate prezente acolo erau mandre ca au facut fapte bune si ca rezultatul eforturilor lor este rasplatit. Felicitari la cub organizatorilor si la mai mare!” – Camelia Dinica, Manager PR&Comunicare Lindab Romania.

 

Adina_Ionescu_Incorporated_Management_Representative_Lemet„Punctul nostru de vedere este ca evenimentul a fost unul foarte interesant, atmosfera a fost placuta, organizarea a fost foarte buna si – cel mai important – ni s-a parut un eveniment „curat”. Speram ca editiile urmatoare sa nu se “contamineze” – Adina Ionescu, Incorporated Management Representative Lemet Romania.

 

 

Cristian China Birta-alias Chinezu“Am participat cu mare drag la aceasta isprava pentru ca – nu stiu cum sa o zic mai direct – imi plac oamenii de isprava! Imi place sa vad companii care sunt responsabile fata de lumea in care isi desfasoara activitatea, imi place sa vad ca aceste companii au oameni cu suflet mare, imi place sa vad ca incepem sa comunicam din ce in ce mai bine unii cu altii. Felicitari tuturor castogatorilor si chapeau organizatorilor!” – Cristian China Birta, alias Chinezu – membru al juriului.

 

 

Romina_Rosu – CSR Coordinator Provident Financial Romania“Mi-a placut foarte mult ideea, m-am bucurat sa vad multi, foarte multi oameni care lucreaza in domeniu. Mi-ar fi placut sa aud mai multe pareri din partea celor care au urcat pe scena, sa le dati ocazia sa spuna ce se ascunde in spatele premiului. Sper sa avem ocazia sa participam si la a doua editie”, Romina Roșu, CSR Coordinator Provident Financial Romania.

 

 

Diana Stejereanu Senior Marketing BGS Divizia de Securitate “Aceasta Gala nu poate decat sa ne motiveze sa continuam seria actiunilor noastre cu proiecte mai ambitioase, mai complexe care sa atinga cat mai multi beneficiari. A fost placut sa intalnim persoane care gandesc ca noi, care vor sa schimbe ceva, si cel mai important REUSESC. Va multumim pentru initiativa si o sa ne vedem – cu siguranta – si la anul, pe podium!” – Diana Stejereanu, Senior Marketing BGS Divizia de Securitate.