Elena este Director Marketing al Ernst&Young Romania de peste 12 ani, timp in care a coordonat comunicarea brandului odata cu evolutia companiei pe piata locala. Are o vasta experienta in marketing corporativ si operational, marketing digital si knowledge management. Elena este absolventa a Universitatii “Politehnica” Bucuresti, insa a construit o cariera de peste 20 de ani in marketing si comunicare.
S-a implicat in tot acest timp in numeroase programe de formare si coaching pentru tineri, in proiecte de responsabilitate sociala si educatie. Este implicata in mediul academic, fiind invitata sa predea cursuri in cadrul programului de Master al Griffiths School of Management din cadrul Universitatii Emanuel din Oradea. De asemenea, publica frecvent articole in presa de business din Romania si este invitata ca vorbitor la numeroase conferinte pe diverse teme: de la business development si CSR, la talent management, social media si inovatie.
Daniela este coordonator programe de finantare adresate companiilor si organizatiilor societatii civile. In prezent, este implicata in coordonarea a doua scheme de finantare din cadrul mecanismului financiar Norway Grants: Inovare Verde in Industrie si Munca Decenta si Dialog Tripartit.
Evaluator tehnic si financiar in cadrul unor instrumente financiare variate, precum Norway Grants, EEA Financial Mechanism, European Social Fund, CEE Trust, Phare.
Cristina este consultant independent certificat în domeniul dezvoltării durabile și CSR. A lucrat ca jurnalist, iar apoi a avut o carieră de 14 ani în cadrul Organizației Națiunilor Unite, fiind expusă normelor și practicilor de management etice și transparente. A urmat cursuri certificate în procesul de raportare GRI (G3.1 și G4), iar în 2013 a devenit primul specialist român acreditat și inclus în Registrul Practicanților Autorizați al organizației AccountAbility (fiind autorizată să utilizeze cele trei standarde AA1000 – cel privind principiile sustenabilității, cel de verificare, respectiv cel pentru stakeholder engagement). Este pasionată de problemele de mediu și are o diploma de inginer în domeniu. A absolvit studii postuniversitare în marketing (ASE București) și jurnalism (London School of Journalism) și este trainer autorizat ANC.
Ancuța este activa în sectorul neguvernamental din Romania din anii ’90 cand a initiat si proiectat o serie de programe de dezvoltare a societatii civile. De atunci incoace, ca formator, consultant sau evaluator pentru finantatori, ONG-uri si autoritati publice locale a proiectat si supervizat atat programe de sprijin pentru ONG-uri cat si programe de dezvoltare economica locala si economie sociala – antreprenoriat social in România și cateva din tarile vecine. Experiența profesională a dobândit-o în organizații și instituții ca Delegația Comisiei Europene în România, Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile – FDSC, Fundația Parteneri pentru Dezvoltare Locală și Grupul de Experți pentru Economia Socială al Comisiei Europene. In 2010 a inițiat Institutul de Economie Socială din cadrul FDSC.
Daniela este absolventa a Universitatii din Bucuresti, Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii. A inceput sa lucreze ca reporter si apoi ca redactor de stiri externe la cele mai importante cotidiene nationale, inclusiv Romania Libera si Evenimentul Zilei. Ea a continuat sa lucreze ca Business Editor pentru Mediafax si apoi ca redactor-sef la diferite publicatii Business to Business, precum si ca expert media in trei proiecte europene PHARE/SAPARD. In prezent este redactorul-sef al revistei CARIERE, unde scrie pe teme de business leadership, dezvoltare personala, despre valorile si convingerile care stau in spatele principiilor de conducere si culturii organizationale.
Florin este educator de emotie si gandire pozitiva. Susține acest demers prin programele sale educaționale si prin platforma RomaniaPozitiva.ro din 2006, unde impreuna cu colegii sai promoveaza informații de Bine despre Romania.
Florin are peste 10 ani de experienta ca trainer pentru circa 7000 de participanti, iar domeniile de expertiza includ: solution thinking, antreprenoriat social, train the trainers, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selectie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding.
Horia are o experienta de 8 ani in marketing, mai precis cercetare de piata si de audienta, domeniu pe care a decis sa-l schimbe in favoarea celui de consultanta in domeniul responsabilitatii sociale si a sustenabilitatii. In prezent Director al Programului de CSR in cadrul Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), Horia Domnariu considera ca doar o abordare analitica sustinuta de indicatori masurabili in ce priveste costurile si beneficiile, poate conduce la transformarea pe termen lung a companiilor in cetateni responsabili.
Ariile sale de expertiza vizeaza strategia si raportarea de CSR, evaluarea de impact a programelor comunitare, proiecte de consultare si implicare a stakeholderilor si nu in ultimul rand facilitare, dezvoltare si promovare de parteneriate intre mediul economic si sectorul non profit.
Radu are o experienta de 8 ani in monitorizarea si evaluarea de proiecte. Din 2004 si pana in prezent a asistat peste 100 de organizatii neguvernamentale in implementarea proiectelor finantate prin programe destinate societatii civile, precum PHARE sau Fondul ONG (Mecanismul Financiar SEE).
Radu are, de asemenea, o experienta de 10 ani in presa scrisa, semnand articole in ziare precum, Romania libera, Evenimentul zilei, Cotidianul.
Este fondatorul platformei online Comunicatedeafaceri.ro, dedicate promovarii comunicatelor de presa specifice mediului de afaceri din Romania.